Nedelja, 21/08 - Fudbal, Italija, Serija A
21/08Atalanta vs MilanUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/08/2022 19:55
Jedan od najzanimljivijih mečeva nedeljnog programa se igra u Bergramu gde će fudbaleri Atalante dočekati Milan. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Atalanta

Nažalost Atalanta posle nekoliko uspešnih sezona nije uspela prošle da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali ne samo to, klub iz Bergama nije uspeo da dođe ni do plasmana u druga dva evropska takmičenja.
Ipak, u prvom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija odigrali sjajan meč na gostovanju kod Sampdorije i slavili sa 0:2, a debitantski gol za svoj novi klub na tom meču postigao je Lukman, koji sasvim sigurno predstavlja najveće pojačanje za "Boginju".

Milan

Pomalo neočekivano su fudbaleri Milana prošle sezone došli do naslova prvaka u Italiji, ali nema nikakve sumnje da je to bilo i više nego zasluženo.
Rosoneri nisu bili preterano aktivni u letnjem prelaznom roku, a od zvučnijih imena u klub je stigao De Ketelar koji bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje.
U prvom kolu su izabranici Stefana Piolija slavili na svom terenu u jednom sjajnom susretu protiv Udinezea na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 4:2.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan težak meč za prognoziranje, a najrealnije je da ovde probate sa golovima, odnosno igrom 3+ za koju je Maxbet pripremio kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.