Ponedeljak, 22/08 - Fudbal, Španija, La Liga
22/08Real Sosijedad vs Barselona1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/08/2022 20:09
U nedelju je na programu nekoliko veoma interesantnih susreta trećeg kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sosijedada i Barselone. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Real Sosijedad

Prošle sezone je tim iz Baskije došao do plasmana u Ligu Evrope, a svakako da će to biti primarni cilj i ovog puta, iako to naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu ovogodišnjeg izda nja španske La Lige tim sa "Anoete" je slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod neugodnog Kadiza, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, na poslednjem međusobnom susretu sa Barsom, Sosijedad je poražen rezultatom 0:1.

Barselona

Uprava Barselone je i pored svih problema u kojima se klub nalazi odradila fantastičan prelazni rok, u prilog čemu ide i činjenica da je ovaj klub angažovao igrače poput Levandovskog, Kesija, Kundea i Kristensena.
Međutim, u prvom kolu silno pojačana Barsa nije uspela da na svom "Nou Kampu" savlada Rajo Valjekano, pošto je taj susret završen bez golova, i pored toga što su izabranici Ćavija imali nekoliko neverovatnih prilika za postizanje gola.

Naš predlog

Utisak je da bi bilo previše kada Barsa ni nakon dva odigrana kola ne bi znala za trijumf u La Ligi, pa vam iz tog razloga hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalnu kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.