Utorak, 23/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
23/08Avai vs Internacional1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/08/2022 04:14
U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana pa smo za vas ovog puta analizirali poslednji meč 23. kola brazilske Serije A u kom će Avai ugostiti Internasional. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Avai

Fudbaleri Avaija imaju baš dosta problema u poslednje vreme pa tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Gojasa, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što možda i nije toliko loše ako uzmemo u obzir da je upravo Gojas u ovom kolu priredio pravu senzaciju pobedivši aktuelnog šampiona Atletiko Mineiro u gostima.
Što se tiče tabele, u ovom trenutku se Avai nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost vodi u Seriju B na kraju sezone.

Internasional

Što se tiče Internasionala, ovaj tim se trenutno nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli koje slovi za poslednje koje na kraju šampionata, ruku na srce preko kvalifikacija, donosi plasman u Kopa Libertadores.
Poput Avaija, utisak je da i Internasional ima dosta problema u poslednje vreme pa je tako ovaj tim na pet poslednjih susreta ostvario dva trijumfa, ali i doživeo isto toliko poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč na svom terenu protiv Fluminensea i slavila sa 3:0.

Naš predlog

Internasional ima dosta problema na strani u poslednje vreme što bi Avai mogao i morao da iskoristi, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.