Ponedeljak, 22/08 - Fudbal, Italija, Serija A
22/08Roma vs KremonezeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
21/08/2022 04:21
U ponedeljak su na programu poslednja dva kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Olimpiku gde će fudbaleri Rome dočekati Kremoneze. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Roma

Ako za neku ekipu možemo reći da je odradila odličan prelazni rok u Italiji, onda je to svakako Roma.
Naime, ova ekipa je dovela Dibalu, Matića i Vajnalduma, a pored toga je praktično čitava okosnica tima ostala na okupu, pa slobodno možemo konstatovati da izabranici Žozea Murinja slove za jednog od glavnih kandidata za plasman u Ligu šampiona.
Inače, u prvom kolu najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, Vučica je slavila na gostovanju kod Salernitane, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Kremoneze

Kremoneze se vratio posle dosta vremena u Seriju A i nema nikakve sumnje da će opstanak biti primarni cilj ovog tima, a to će po svemu sudeći biti veoma težak zadatak.
Ova simpatična ekipa je u prvom kolu pružila dobar otpor favorizovanoj Fiorentini i sve do sudijske nadoknade imala bod u džepu.
Međutim, u nadoknadi je golman gostiju Radu napravio katastrofalnu grešku pošto je praktično ušao sa loptom u gol, pa je krajnji rezultat tog duela bio 3:2.

Naš predlog

Roma je bez ikakve sumnje veliki favorit na ovom duelu koji bi po našem mišljenju mogao da protekne i znaku velikog broja golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je Mozzartbet pripremio odličan koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.