Ponedeljak, 22/08 - Fudbal, Španija, La Liga
22/08Elche vs AlmeríaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/08/2022 12:01
Posle prvog kola oba tima su bez osvojenog boda, ali su imali teške rivale na startu. Meč u Elčeu igra se u ponedeljak u 20 časova.
Elče

Več treću sezonu uzastopno Elče igra u eliti. Prvo niko nije verovao da mogu iz Segunde ući u La Ligu preko onog čuvenog baraža, a onda su im svi predviđali ekspresni povratak među drugoligaše. Ništa od toga se nije dogodilo ni te, ni naredne sezone i oni su i dalje u eliti. Prošlu sezonu su završili na odlično 13. mestu i niko ne bi imao ništa protiv da se i ovogodišnje prvenstvo završi za njih na isti način. Za sada se nisu adekvatno pojačali, očekuje se da neki fudbaleri stignu do kraja prelaznog roka, dok je moguće da Elče napuste Argentinac Boje i Kolumbijac Mohika. Ne čudi poraz u Sevilji od Betisa na startu, ali se očekivao malo jači otpor, a njega nije bilo.

Almerija

Za razliku od Eleča koga niko u Segundi nije proglašavao za foavrota, Almerija je uvek bila u najjuže,-m krugu onih ekipa kojima su predviđali selidbu uLa Ligu. Andalužani su to opravdavali tokom regularnog dela sezone, ali nisu uspevali da budu među prve dve ekipe. Igrali su baraž i odmah ispadali. Prošle sezone nisu dozvolili da ih niko \'\'ugura\'\' u plej-of, već su osvajanjem prvog mesta, sa istim borjem bodova kao i Valjadolid, izborili direktan ulazak u La Ligu. U prvom kolu gledal smo prvai spektakl protiv aktuelnog prvaka Evrope i Španije, Real Madrida. Almerija je vodila golom Ramazanija, ali je moga i da duplira prednost preko odličnog Sadika. Kada to nisu uspeli da učine, Anćelotijev Real je uzvratio i slavio 2:1, fantastičnim golom Alabe.

Predlog

Pokušaće oba tima da dođu do prvih bodova ove sezone, i neće nas iznenaditi ako oba uzmu po jedan. Očekujemo otvorenu igru, Almerija ima sjajnu kontru i može biti opasna, pogotovo jer Sadik još nije otišao. Zbog svega toga predlažemo igru gol-gol, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.