Utorak, 23/08 - Fudbal, Egipat, Premier League
23/08Zamalek vs Al Ittihad1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
22/08/2022 12:36
Pobedom u ovom meču Zamalek bi i matematički osvojio titulu šampiona u Egiptu. Utamica 32. kola igra se u utorak u 20 časova.
Zamalek

Smo tri kola ostala su do kraja elitnog fudbalskog takmičenja u Egiptu. Gotovo je izvesno da će Zamalek odbraniti naslov osvojen prošle godine, a da bi to uradio dovoljno je da savlada pred svojim navijačima ekipu Al Itihada, trenutno tek 12. na tabeli. Čak i da ne pobedi Zamalek će skoro sigurno podići trofej. Imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Piramidsa, a čak11 od najvećeg rivala Al Ahlija, koji nije uspeo da pobedi na svom terenu Ismaili u nedelju. Pošto u narednom kolu Zamalek gostuje Al Masriju, sigurno je da će želeti da trofej proslave pred svojim navijačima, dva kola pre kraja prvesntva.

Al Itihad

Bio je nekad ovaj klub jedan od najboljih u \'\'zemlji faraona\'\', ali je Al Itihad sada u donjem delu tabele. Prošle sezone su bili znatno bolji, ali ni tadašnje sedmo mesto nije ocenjeno kao uspeh. Šta onda reći za sadašnje 12. na tri kola pre kraja prvenstva. Oni još nisu matematički obezbedili opstanak, imaju sedam bodova više od prvog tima ispod crte, ali bi trebalo das e dogodi neverovatan splet okolnosti pa da Al Itihad padne na 16. ili 17. mesto. Ipak, teško će i značajnije popraviti plasman s obzirom kakve rivale imaju do kraja šampionata.

Predlog

Posle tri uzastopna poraza koji su zabrinuli navijače, Al Itihad je slavio u prošlom kolu protivNacionalne banke Egipta i najverovatnije osvojio ključne bodove spasa. Ekipu Zamaleka nisu pobedili još od 2018. godine, a u prvom delu sezone Zamalek je slavio kao gost sa 2:0. I sada očekujemo pobedu Zamaleka i overu još jedne titule. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.