Sreda, 24/08 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
24/08Tranmere Rovers vs Njukasl JunajtedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
22/08/2022 13:22
Posle onakvog okršaja sa Sitijem sigurno je da će trener Edi Hau odmoriti prvotimce u duelu sa Tranmerom. Meč drugog kola EFL kupa igra se u sredu u 20.45.
Tranmer

Roversi su članovi Lige 2 engleskog fudbala, što je četvrti rang takmičenja. Prethodnu sezonu završili su na devetom mestu, a samo su ih dva boda delila od plasmana u plej-of za ulazak u Ligu 1. U ovoj su slabo startovali i posle pet odigranih kola imaju samo jednu pobedu, jedan remi i čak tri poraza. Uspeli su da pobede samo Džilindžem na svom terenu, donesu bod sa gostovanja Hartlpulu, a u ostili mečevima dođiveli su poraze, poslednju u subotu na gostovanju kod Njuporta. U prvom kolu EFL kupa bili su uspešniji od Akringtona u gostima, koga su izbacili boljim izvođenjem penala, pošto je u regularnom toku meča rezultat glasio 2:2.

Njukasl

\'\'Svrake\'\' su imale epsku borbu sa šampionaom u nedelju na svom Sent Džejms parku. Ni dva gola prednosti koje je Njukasl imao na pola sata pre kraja nisu bila dovoljna da se pobedi veliki rival, čak su na kraju spašavali i jedan bod. Bio je to meč za prave fudbalske sladokusce. Bilo je svega što ovu igru čini lepom, ali se još jednom pokazalo koliko jak tim ima Gvardiola i da nikad nemate dovoljnu prednost da bi mogli da računate na trijumf. Pamtiće se i sjajan gol tripije iz slobodnog udarca kojim je Njukasl poveo sa 3:1, ali i neverovatna asistencija Kevina De Brujnea za Bernarda Silvu i 3:3. Njukasl je i dalje bez poraza, posle tri kola ima pobedu nad Notingemom i remije sa Brajtonom i Sitijem.

Predlog

Nema nikakve sumnje da će Njukasl na Prenton parku u Birkenhedu istrčati sa gotovo rezervnom postavom. Nisu preterano daleko ova dva grada, Birkenhed se nalazi na severo-zapadu Ostrva, a Njukasl je još severnije. Pitanje je koliko je Ediju Hauu bitno da \'\'Svrake\'\' odu daleko u ovom kupu, ali su od tim iz četvrte lige svakako jači. Naš predlog su golovi, a za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.