Sreda, 24/08 - Fudbal, Argentina, Primera
24/08Patronato vs Argentinos JuniorsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/08/2022 19:40
U utorak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Patronata i Argentinos Juniorsa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Patronato

Fudbaleri Patronata igraju dosta dobro u poslednje vreme, što će nam najbolje potvrditi podatak da je ova ekipa na četiri poslednja susreta bez poraza.
Inače, trenutno se ovaj simpatični tim nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tukuman.
U prošlom kolu je deveetoplasirani tim na tabeli odigrao jedan fenomenalan meč na gostovanju kod Taljeresa na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 3:3.

Argentinos Juniors

Veoma mali broj ljudi je očekivao da se fudbaleri Argentinos Juniorsa u ovom trenutku nalaze na visokom četvrtom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Tukuman.
U poslednje vreme Argentinos takođe igra sjajno pa je tako ova ekipa na poslednja dva susreta ostvarila isto toliko trijumfa.
Poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je četvrtoplasirani tim na tabeli uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Estudijantesa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

I jedni i drugi će sasvim sigurno ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.