Sreda, 24/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
24/08Sport Resife vs Šapekoense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/08/2022 19:46
U utorak nema toliko zanimljivih mečeva u ponudi kao što je to slučaj bio pre nekoliko dana, zbog čega smo za vas analizirali jedan meč brazilske Serije B, i to duel između Sport Resifea i Čapekoensea. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Sport Resife

Fudbaleri Sport Resifea igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju brazislke Serije B, a ono što je svakako karakteristično za ovu ekipu su sjajne partije na domaćem terenu.
Naime, do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao dvanaest mečeva kao domaćin i ostvario čak sedam trijumfa, četiri remija uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli poražen na strani kod Tombensea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Čapekoense

Iako je Čapekoense imao veliku ambiciju da se ekspresno vrati u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, od toga po svemu sudeći ove sezone neće biti ništa.
Naime, popularni "Čape" se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje vodi u Seriju C.
U prošlom kolu je tim koji je široj javnosti postao poznat po onoj avionskoj nesreći slavio na svom terenu protiv Bruskea, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, ali smo mišljenja da je sigurnija varijanta pobeda domaćeg tima koji igra sjajno na svom terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.