Četvrtak, 25/08 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
25/08Sao Paulo vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/08/2022 19:55
Sredinom nedelje nas očekuju i prvi mečevi polufinala brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Sao Paula i Flamenga. Početak susreta je zakazan za 02:30h.
Sao Paulo

Fudbaleri Sao Paula su bez većih problema stigli do plasmana u polufinale brazilskog Kupa, gde će odmeriti snage sa favorizovanim Flamengom.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se nekadašnji šampion Brazila nalazi na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli uz samo šest bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju šampionata napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je Sao Paulo odigrao još jedan loš meč i izgubio na gostovanju kod Santosa kada je bilo 1:0.

Flamengo

Što se tiče Flamenga, tim sa "Marakane" slovi za verovatno i glavnog favorita za osvajanje brazilskog Kupa, pošto pored Sao Paula, drugi polufinalni part čine Fluminense i Korintijans.
Što se Serije A tiče u prošlom kolu je Flamengo odigrao sjajan meč na gostovanju kod prvoplasiranog Palmeirasa, ali je nažalost ova ekipa propustila priliku da se približi lideru na tabeli, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Inače, tim sa "Marakane" trenutno zauzima treće mesto na tabeli.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, jasno je da je Flamengo ipak veliki favorit u ovom dvomeču, a i na ovom duelu zbog čega vam hrabro savetujemo da odigrate 2 za koju je Meridianbet pripremio kvotu 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.