Četvrtak, 25/08 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
25/08Fluminense vs KorintijansDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
22/08/2022 20:02
Pored meča Sao Paulo - Flamengo, za vas smo ovog puta analizirali i drugi polufinalni par brazilskog Kupa u kom će Fluminense na svom terenu ugostiti Korintijans. Meč između ova dva tima je zakazan za 00:30h.
Fluminense

Fudbaleri Fluminensea svakako mogu da budu zadovoljni sa prolaskom u polufinale brazilskog Kupa, a generalno svi navijači ovog tima mogu da budu prezadovoljni i sa partijom svoje omiljene ekipe u Seriji A, pošto se Fluminense mimo svih očekivanja nalazi na drugom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Koritibe, a taj susret je završen rezultatom 5:2.

Korintijans

Fudbaleri Korintijansa su igrali dobro većim delom šampionata, međutim, kada je to nekako bilo najmanje potrebno, ovaj tim je zapao u veliku krizu.
Naime, na tri poslednja susreta Korintijans ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza i jedan remi.
U ovom trenutku se inače nekadašnji šampion Brazila nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na vodeći Palmeiras.
U prošlom kolu je Korintijans poražen na gostovanju kod Fortaleze, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Ako je neko u Brazilu poznat po tome da ume da odigra na rezultat, onda je to bez ikakve Korintijans, koji će učiniti sve da ne izgubi na ovom susretu protiv u poslednje vreme sjajnog Fluminensea, a mišljenja smo da će mu to i poći za rukom zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Maxbet pripremila solidnu kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.