Petak, 26/08 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
26/08Arminija Bilefeld vs Ajntraht Braunšvajg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/08/2022 19:56
Novo kolo u nemačkoj Cvajti otvara duel dve ekipe sa samog dna tabele. Meč u Bilefeldu igra se u petak u 18.30.
Arminija

Prethodne dve sezone Arminija je provela u Bundelsigi, ali je prošle sezone napustila društvo najboljih i odmah se susrela sa velikim teškoćama. Posle pet odigranih kola Arminija ima samo jedan bod, i to osvojen u prošlom kolu u meču sa Hajdenhajmom u gostima. Mora se reći da je to bilo veliko iznenađenje uzimajući u obzir kako su ove dve ekipe igrale od početka sezone. Možda je to najava boljih igara tima iz Bilefelda, jer ako nije, onda su oni u velikom problemu i lako bi se moglo dogoditi da za dve godine ispadnu dva ranga. U prelaznom roku su ostali bez nekolicine važnih fudbalera, a adekvatne zamene nisu doveli. O plasmanu u Bundesligu sigurno ni ne razmišljaju, već im je prioritet da bar ostanu u Cvajti.

Braunšvajg

Gosti su na poslednjem mestu na tabeli, ali imaju jedan bod, koliko i njihov rival, ekipa Arminije. I oni su, kao i Arminija, taj prvi bod osvojili u prošlom kolu, ali se tu sličnosti završavaju. Braunšvajg je na svom terenu remizirao sa Fortunom iz Dizeldorfa, a za razliku od Arminije, koja je prošlu sezonu provela u Bundesligi, Braunšvajg je pre godinu dana bio trećeligaš. Tada su osvojili drugo mesto u trećoj ligi i, zajedno sa Magdeburgom, izborili direktan plasman u Cvajtu. Početak je bio košmaran, prva četiri kola i isto toliko poraza, uz neverovatan podatak da nisu dali nijedan gol za 360 minuta igre, a primili su devet.

Predlog

Ove dve ekipe su se poslednji put sastale još 2018. godine, a to je bilo takođe u Cvajti. Od tada je Arminija išla napred, a Ajntraht iz Braunšavjga nazad, ali su se ponovo sreli ove sezone. Oba tima pokušaće da dođu do prve pobede i tako krenu ka sredini tabele, za početak, dok bi poraženitim bio u problemu već na samom startu sezone. Mislimo da je Arminija ipak kvalitetnija, a za jedinicu, koju predlažemo, u kladionici CircusBet koeficijent iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.