Subota, 27/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
27/08Sautempton vs Mančester JunajtedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
24/08/2022 16:39
Novo kolo u engleskoj Premijer ligi otvaraju Sautempton i Mančester junajted utakmicom na Sent Merisu. Početak meča zakazan je za subotu u 13 časova.
Sautempton

\'\'Sveci\'\' su zabrinuli svoje navijače izdanjima na startu sezone, porazom od Totenhema na Vajt Hart Lejnu i remijem sa Lidsom na Sent Merisu, u kome su nadoknadili minus od dva gola. Prvu pravu radost fudbaleri \'\'Svetaca\'\' priredili su pristalicama prošle sedmice kada su gostovali Lesteru na King Paueru. Iako je domaćim prvi poveo, Sautemptn je još jednom pokazao karakter i sa dva gola Če Adamsa, inače fudbalera koji je upao sa klupe, ostvarili prvu pobedu u sezoni. Ralf Hazenhitl je u potpunostipogodio sa izmenom, a Škot, koji je proveo samo 30 minuta na terenu, uzvratio mu je sa dva gola. Na taj način \'\'Sveci\'\' su vratili bar deo duga \'\'Lisicama\'\' za onaj neverovatni poraz od 9:0 u Sautemptonu pre tri godine.

Mančester junajted

Radovali su se i navijači Junajteda u prošlom kolu, napokon. Posle dva poraza na startu prvenstva, prvo od Brajtona na Old Trafordu, a onda i od Brentforda na Komjunitiju, Junajted je dočekao Liverpul sa dosta straha. Kako i ne bi, \'\'Redsi\'\' su prošle sezone u dve utakmice protiv Junajteda dali devet, a nisu primili nijedan gol. Ipak, tim Ten Haga je pokazao da je pravi kada je najvažnije i slavio sa 2:1 i pored činjenice da je Kristijano Ronaldo ušao u igru tek u samom finišu meča. Pored dva postignuta gola \'\'Crveni đavoli\'\' su imali još dosta prilika i trijumf u najvećem engleskom derbiju u potpunosti je zaslužen. Izgleda da su mnogi prerano otpisali Junajted iz trke, posebno posle onog očajnog izdanja sa Brentfordom i poraza od 4:0.

Predlog

Između dva prvenstvena kola Sautempton je imao obaveze u EFL kupu. Slavili su protiv nižerazrednog Kembridž junajteda sa 3:0 i tako dodatno pojačali optimizam pred dolazak velikog rivala. Prošle sezone u duelima ove dve ekipe nije bilo pobednika ni u Sautemptonu, ni u Mančsteru, a oba meča završena su rezultatom 1:1. Nekako nam i sada izgleda da možemo očekivati barem po gol na obe strane i predlažemo igru gol-gol sa koeficijentom 1.60 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.