Subota, 27/08 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/08Majnc 05 vs Bajer LeverkuzenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
24/08/2022 17:18
Šokantan start prvenstva Bundelsige za navijače Bajera iz Leverkuzena, koji posle tri odigrana kola još uvek nema nijedan bod na kontu. Meč u Majncu igra se u subotu u 15.30.
Majnc

Domaćin je odlično započeo sezonu, rekli bismo i iznad očekivanja. Posle pobede u DFB kupu protiv Auea na strani, upisali su i dve gostujuće pobede u Bundeligi. Odavno se nije dogodilo da Majnc veće dve startne pobede na strani na početku neke sezone. Prvo su slavili u Bohumu, pa je usledio remi sa Union Berlinom u Majncu, da bi prošle subote došli do nobog trijumfa u gostima, ovog puta u Augzburgu sa 2:1. Sa sedam bodova iz tri kola Majnc je trenutno na deobi od 2. do 4. mesta zajedno sa ekipama Menhengladbaha i Union Berlina, a jedino u leđa gledaju neprikosnovenom Bajernu. Mora se priznati i da su imali nešto povoljniji raspored na početku sezone, pogotovo kada su mečevi na strani u pitanju.

Leverkuzen

\'\'Farmaceuti\'\' su odigrali četiri zvanične utakmice u novoj sezoni i doživeli isto toliko poraza. Ovo je najslabiji start tima iz Leverkuzena ko zna od kada, a pravo je pitanje da li su spremni da ovaj katastrofalni niz prekinu na nekom od narednih mečeva. Šok je usledio još pre početka Bundelsige, poraženi su u prvom kolu DFB kupa i to kod trećeligaša Elversberga. Da to nije bio samo slab dan za ekipu sa Baj arene, pokazao je i početak prvenstva. Učesnik Lige šampiona izgubio je derbi u Dortmundu, kada je još i dobro izgledao, što se nikako ne može reći za dve utakmice na svom terenu, protiv Augzbirga i Hofenhajma. Prvu su izgubili sa 3:1, dok ih je Hof dobio još ubedljivije, sa 3:0.

Predlog

Leverkuzen nema izbora, mora u Mjancu igrati na pobedu jer će im u suprotnom rivali, oni pravi, pobeđi na veliku bodovnu razliku. Bajer uskoro očekuje i start u Ligi šampiona, u kojoj nisu igrali dve prethodne godine i sigurno ih ništa dobro ne očekuje ako se ne poprave. U prošloj sezoni Majnc je slavio protiv Bajera na svom terenu sa 3:2 i umalo ih sprečio da zaigraju u LŠ. I sada smatramo da treba očekivati golove, barem tri, a za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.