Četvrtak, 25/08 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
25/08Viborg vs Vest HemDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
24/08/2022 20:55
U četvrtak su na programu revanš mečevi plej-ofa Liga konferencije, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Viborga i Vest Hema. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Viborg

Fudbaleri Viborga su pružili jedan dosta dobar otpor Vest Hemu, ali je nažalost danski predstavni poražen u Londonu, pošto je taj duel završen rezultatom 1:3.
Što se tiče danskog šampionata u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova, a u prošlom kolu je Viborg poražen na gostovanju kod Randersa kada je bilo 1:0.
Treba napomenuti da je Viborg na tri odigrana meča na domaćem terenu ostvario isto toliko trijumfa.

Vest Hem

Što se tiče Vest Hema treba očekivati da ovaj tim bez većih problema dođe do plasmana u grupnu fazu Lige konferencija, međutim, veliko je pitanje koliko će ovo takmičenje interesovati sve navijače ovog tima, pošto je poznato da engleske ekipe nekad ne pridaju veliko značenje ni Ligi Evrope a kamoli Ligi konferencija.
Inače, u poslednjem kolu Premijer lige "čekićari" su doživeli neprijatan poraz na svom terenu od Brajtona, a taj duel u Londonu je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Viborg igra sjajno na domaćem terenu dok je Vest Hem daleko kvalitetnija ekipa, i nekako je najrealnije da nam ovaj duel donose golove i to na obe strane, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.