Četvrtak, 25/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
25/08Sivaspor vs Malme1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/08/2022 21:12
U četvrtak nas očekuju revanš mečevi plej-ofa Liga Evrope, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Sivaspora i Malmea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sivaspor

Fudbaleri Sivaspora su igrali sjajno prošle sezone, a sve to je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
Nažalost, u prvom susretu plej ofa, turski predstavnik je poražen na gostovanju kod Malmea, a taj meč u Švedskoj je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče turske Superlige, u ovom trenutku se Sivaspor nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda, pošto je do sada ova ekipa na tri odigrana susreta doživela jedan poraz i dva puta remizirala.

Malme

Što se tiče Malmea, švedski predstavnik je na dobrom putu da drugi put zaredom dođe do plasmana u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.
Naime, nakon prošlogodišnjeg senzacionalnog plasmana u Ligu šampiona, Malme je na prgau ulaska u Ligu konferencije nakon što je u prvom meču plej ofa slavio na svom terenu protiv Sivaspora sa 3:1.
Što se tiče švedskog šampionata, u ovom trenutku se Malme nalazi na petom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Mjalbija, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Turski predstavnik mora da ide na sve ili ništa, čak smo i mišljenja da će Sivaspor uspeti da zabeleži trijumf na ovom duelu, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za prolazak dalje.
Ipak, jedinica u Mozzartbetu je sjajna pošto je koeficijent 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.