Petak, 26/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
26/08Ažaksio vs Lil1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
24/08/2022 21:38
Od petka su na programu mečevi četvrog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ažaksioa i Lila. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Ažaksio

Ažaksio je igrao sjajno prošle sezone što je između ostalog ovom timu donelo plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Svakako da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, što će bez ikakve sumnje biti veoma težak zadatak, s obzirom da se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na osamnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Na tri odigrana susreta Ažaksio je osvojio samo jedan bod, i to protiv Lansa na svom terenu kada nije bilo golova.

Lil

Pamtimo svi preprošlu sezonu u kojoj su fudbaleri Lila mimo svih očekivanja došli do titule šampiona Francuske, međutim prošla je bila katastrofalna, pošto je ovaj tim na kraju zauzeo jedanaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je Lil doživeo pravu katastrofu na domaćem terenu protiv PSŽ-a, a taj duel je završen rezultatom 1:7.
Inače, pre toga je dvanaestoplasirani tim na tabeli ostvario trijumf u prvom kolu protiv Oksera, dok su popularne Doge u drugom kolu remizirale kod Nanta, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Ažaksio je do sada jako malo pokazao, dok će Doge učiniti sve da se iskupe svojim navijačima za katastrofu u prošlom kolu protiv Parižana, pa vam hrabro savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.