Nedelja, 28/08 - Fudbal, Španija, La Liga
28/08Hetafe vs Viljareal1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
26/08/2022 16:59
Posle samo dva kola imamo duel prvog i poslednjeg na tabeli La Lige. Viljareal u predgrađu Madrida gostuje u nedelju u 17.30.
Hetafe

Nikako Hetafe ne može da bude zadovoljan početkom prvenstva u La Ligi. U prvom kolu ih je dosta lako dobio madridski Atletiko na njihovom terenu sa 3:0, a slično su prošli i na gostovanju kod novajlije Đirone gde su izgubili sa 3:1. Dakle, skor je nula bodova i čak šest primljenih golova za prvih 180 minuta elitnog fudbala u Španiji. Trener Kike Sančez Flores bio je spasilac u prethodnoj sezoni, ostao je naklupi Hetafea, ali ni njega ne može da zadovolji ovakav start. U timu nije samo Olivera, koji je otišao u Napoli, ali je u Hetafe stigao odlični Borha Majoral, kao i Portu i Luis Milja. Trebalo bi da Hetafe bude jače nego prošle sezone, ali se za sada to ne primećuje.

Viljareal

Za razliku od domaće ekipe \'\'Žuta podmrnica\'\' blista na početku sezone. U prvenstvu su zabeležili obe pobede i to obe na strani, prvo u Valjadolidu 3:0, a onda i u derbiju sa Atletikom na Sivitas Metropolitanu slavili sa 2:0. Viljareal renovira svoj stadion pa će do kraja polusezone kao domaćin igrati na stadionu levantea u Valensiji. Jedini put kada su igrali na njemu do sada bilo je protiv Hajduka iz Splita u plej-ofu za Ligu konferencija. Tada su slavili sa 4:2, ali su bili bolji i na Poljudu i pobedili Splićane sa 2:0. Očigledno im prija kada su gosti, pa verujemo da će to pokazati i u meču sa Hetafeom. Edinson Kavani je odlučio da ne dođe u Viljareal, pa se uprava kluba ponovo okreće Almeriji i traži Umara Sadika, do kraja prelaznog roka ostalo je malo vremena, pa će morati da požure.

Predlog

Hetafe ima dobar tim i samo je pitanje trenutka kada će se stvari u timu Kike Floresa složiti. Ne verujemo da će to biti u duelu sa Viljarealom koji je prepun samopouzdanja nakon odlično starta, a posebno posle sjajne pobede u Madridu protiv Atletika. U poslednje tri godine Viljareal je dobio sve duele protiv Hetafea, pa verujemo da će i ovaj. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.