Ponedeljak, 29/08 - Fudbal, Turska, Superliga
29/08Konjaspor vs FenerbahčeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
26/08/2022 17:10
Prvi cilj Fenera je ostavren, nisu ušli u Ligu šampiona, ali će igrati u Ligi Evrope. Sada se posvećuju domaćem prvenstvu u želji da vrate titulu u svoje vitrine. U Konji ih u ponedeljak u 18.15 očekuje težak zadatak.
Konjaspor

Može se reći da je tim iz Konje odlično startovao u prvenstvu i posle tri kola ima pet bodova na svom kontu. Zanimljivo je da još nisu primili ni gol za 270 minuta igre. U prvom kolu su gostovali kod Ankaragučua i odigrali bez golova, da bi u drugom dočekali odlični Bašakšehir i ponovo odigrali 0:0. U trećoj rundi su postigli prve golove, slavili su na gostovanju kod Istanbulspora sa čak 4:0. Treba reći da je Konja bila predstavnik Turske u kvalifikacijama za Ligu konferencija, uspeli su da eliminišu BATE Borisov, ukupnim rezultatom 5:0, dok su napravili neprijatno iznenađenje u dvomeču sa Vaduzom iz Lihtenštajna od koga su ispali. Posle solidnih 1:1 u Lihtenštajnu, na svom terenu doživeli su bolan poraz od 4:2.

Fenerbahče

Za razliku od Konje, Fener se domogao grupne faze evropskog takmičenja. Ni oni nisu najzadovoljniji pošto ne igraju u Ligi šampiona već u Ligi Evrope. Za to je \'\'zaslužan\'\' neuspeh u dvomeču sa Dinamom iz Kijeva, pa su u narednim kolima morali da eliminišu Slovacko iz Češke i bečku Austriju. U domaćem šampionatu istanbulski velikan je zabeležio remi na startu sa Umranijesporom na svom terenu, da bi onda ostvario dva ubedljiva trijumfa. Na gostovanju kod Kasimpaše su slavili sa 6:0, a u prethodnoj rundi su pobedili Demirspor iz Adane sa 4:2. Bio je to jako zanimljiv meč i, čini nam se, pokazao nam je kako će igrati Fener ove sezone, ofanzivno i na gol više.

Predlog

Mada je Konja tim koji retko prima golove, a mreža mu se nije zatresla u prva tri kola, ovo nam izgleda kao utakmica u kojoj golova mora biti. Nije ni odbrana Konje od granita, pokazao je to poluamaterski tim iz glavnog grada Lihtenštajna, koji je jedini drugoligaš koji će igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja. Predlog je 3+, a za ovaj tip u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.