Ponedeljak, 29/08 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/08Botafogo vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/08/2022 17:18
Brazilska Serija A polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Flamenga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23 časa.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga su se prošle sezone vratili u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, pa je logično da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
U prošlom kolu je Botafogo u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola remizirao na gostovanju kod Žuventudea a taj meč je završen rezultatom 2:2.

Flamengo

Pre početka šampionata je Flamengo slovio za jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka, međutim kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da od toga neće biti ništa.
Naime, tim sa Marakane se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu su Gabrijel Barbosa i drugari u velikom derbiju remizirali na gostovanju kod upravo prvoplasirasnog Palmeirasa, i tako propustili priliku da se približe lideru na tabeli, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Flamengo dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CirucBet pripremila kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.