Ponedeljak, 29/08 - Fudbal, Grčka, Super League
29/08Asteras Tripolis vs Olimpijakos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/08/2022 07:57
Posle duže vremena za vas samo analizirali jedan susret grčkog fudbala i to duel između Asterasa i Olimpijakosa. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Asteras

Fudbaleri Asterasa su prošle sezone uspeli da opstanu u ligi, ali ovaj tim ove sezone ipak ima ambiciju da dođe do plasmana u plej-of, što neće biti nimalo lak zadatak, pošto će tamo svoje mesto pronaći šest prvoplasiranih ekipa.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja grčke Superlige, Asteras je na odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Volosa na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 3:3, a do izjednačujućeg gola na tom susretu je ovaj tim stigao u osmom minutu sudijske nadoknade.

Olimpijakos

Fudbaleri Olimpijakosa su prošle sezone bez većih problema došli do titule šampiona Grčke, a sigurno je da je ovaj tim i ovog puta najveći favorit za naslov prvaka.
Nažalost, Oli je ponovo ostao bez plasmana u Ligu šampiona i moraće da se zadovolji plasmanom u Ligu Evrope, gde je takođe teškom mukom došao do grupne faze, pošto je u četvrtak tek posle boljih izvođenja jedanaesteraca eliminisao Apolon.
Što se tiče prvenstva u prvom kolu je Olimpijakos slavio na svom terenu protiv Janjine, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Iako su fudbaleri Olimpijakosa umorni od teškog meča sa Apolonom, mišljenja smo da će aktuelni šampion Grčke slaviti na ovom duelu pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.