Ponedeljak, 29/08 - Fudbal, Francuska, National
29/08Sedan vs Red Star1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/08/2022 08:20
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel francuske treće lige, a ovoga puta je reč o susretu između Sedana i Red Stara. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Sedan

Fudbaleri Sedana su prošlu sezonu završili na osmom mestu na tabeli, međutim, ako se po jutru dan poznaje utisak je da će ovo biti jedna izuzetno teža sezona za ovu ekipu.
Naime, nakon dva odigrana kola Sedan se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, i to pošto je do sada ovaj tim ostvario jedan remi i doživeo jedan poraz.
U prvom kolu je "fenjeraš" remizirao na gostovanju kod Vilefranša, dok je u prošlom kolu Sedan doživeo pravu katastofu na gostovanju kod Le Mana kada je bilo 6:1.

Red Star

Fudbaleri Red Stara imaju velike ambicije ove sezone i deluje da će ovaj tim pokušati da napadne jedno od prva dva mesta koja na kraju šampionata donose direktan plasman u Ligu 2.
Nakon dva odigrana kola ovaj tim se nalazi na osmom mestu na tabeli a eventualnim trijumfom na ovom duelu bi se izjednačio sa liderom Konkarnom.
U prvom kolu je osmoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Stade kada je bilo 2:2, da bi u prošlom kolu Red Star slavio protiv Vilefranša, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Red Star ima najviše moguće ambicije ove sezone, a kada je tako pobede na ovakvim gostovanjima ne bi smele da se dovode u pitanje, zbog čega vam savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.