Utorak, 30/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/08Lids Junajted vs EvertonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/08/2022 07:52
Od utorka su na programu mečevi vanrednog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lidsa i Evertona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lids

Iako su svi bili mišljenja da Lidsu predstoji jedna izuzetno teška sezona, pošto je ovu ekipu napustilo nekoliko najbitnijih fudbalera, kako sada stvari stoje, ovaj simpatični tim je uz Brajton najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Premijer lige.
U ovom trenutku se Lids nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Evrope.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli doživeo svoj prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Premijer lige i to na gostovanju kod Brajtona, kada je bilo 1:0.

Everton

Očekivali smo dosta više od Evertona, pogotvu posle prošle sezone koja ja bila zaista loša gde su popularne "karamele" jedva uspela da obezbede opstanak u društvu najboljih.
Nakon četiri odigrana susreta Everton se nalazi tek na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada su "karamele" doživele dva remija i dva poraza, a u prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope remizirao na gostovanju kod Brentforda kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Lids igra sjajno na početku sezone, dok će Everton pokušati da upiše prvi ovosezonski trijumf, a sve to nam nekako obećava dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.