Utorak, 30/08 - Fudbal, Italija, Serija A
30/08Roma vs MonzaPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
29/08/2022 07:59
Od utorka su na programu mečevi vanrednog četvrtog kola italijanske Serije A,a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rome i Monce. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Roma

Fudbaleri Rome igraju sjajan fudbal na startu ovogodišnjeg izdanja italijanskog fudbala, a nakon tri odigrana kola Vučica se nalazi na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Napoli koji se nalazi na liderskoj poziciji zbog najbolje gol razlike.
U prva dva kola izabranici Žozea Murinja su ostvarili dva minimalna trijumfa, i to prvo na gostovanju kod Salernitane, a potom i na svom terenu protiv Kremonezea.
U prošlom kolu su Rimljani u velikom derbiju uspeli da isčupaju bod na gostovanju kod Juventusa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Monca

Što se tiče Monce, toliko dugo su svi navijači ovog priželjkivali plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, međutim, kada se to napokon obistinilo utisak je da je ekipa na čijem čelu je Silvio Berluskoni možda i najozbiljniji kandidat za opstanak.
Naime, nakon tri odigrana kola novajlija u Seriji A se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli i to bez ijednog osvojenog boda.
Do sada je Monca odigrala tri meča i tri puta doživela poraz, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ova ekipa izgubila na svom terenu od Udinezea (1:2).

Naš predlog

Mišljenja smo da će Vučica od prvog minuta krenuti silovito ka golu tima koji je do sada najmanje pokazao, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.