Sreda, 31/08 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
31/08Arsenal vs Aston VilaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
29/08/2022 19:26
Lider Premijer lige dočekuje ekipu iz Birmingema u mnogo boljem raspoloženju. Arsenal je za vikend slavio, dok je Aston Vila izgubila. Meč vanrednog 5. kola igra se u sredu u 20.30.
Arsenal

\'\'Tobdžije\'\' su fantastično počele sezonu, jedini su tim sa maksimalnim učinkom posle četiri odigrana kola, ali moramo reći da još uvek nisu imali duel sa nekom ekipom iz samog vrha engelskog fudbala. Na strani su pobedili Kristal Palas i Bornmut, a na svom Emirejtsu Lester i Fulam. Najviše problema imali su bađ protiv Fulama prethodnog vikenda. Gosti su vodili golom Aleksandra Mitrovića, ali je Arsenal uspeo da preokrene i pogotkom u 85. minutu osvoji sva tri boda. Liga se ubrzava, na redu je vanredno kolo, a tim Mikela Artete igra pred svojim navijačima protiv Aston Vile. Sve osim pobede kod navijača bi bilo shvaćeno kao neuspeh.

Aston Vila

Dosta je problema za Stivena Džerarda na početku sezone. Vila je odigrala četiri utakmice, pobeđen je samo Everton u Birmingemu, a porazi su doživljeni od Bornmuta, Kristal Palasa i Vest Hema u nedelju. Poslednji neuspeh dogodio se pred njihovim navijačima i ta tri boda moraće negde da budu nadoknađena. Gostovanje Arsenalu an Emirejtsu nije najidelanija prilika za ispravljanje kikseva, ali svakako da Aston Vila nije tim koji će se unapred predati protiv bilo kog rivala, setimo se samo utakmice poslednjeg kola prošlog prvenstva kada su umalo ostavili Mančester Siti bez titule.

Predlog

Arsenal igra na gol više, u prva četiri kola Artetin tim je već postigao 11 golova, skoro tri po meču. Vila nije toliko efikasna, samo su protiv Evertona postigli dva gola, ali su svakako sposobni da barem jednom pogode mrežu \'\'Tobdžija\'\'. Prošle jeseni Arsenal je ovde slavio sa 3:1 protiv Aston Vile, a minimalnim rezultatom u Birmingemu. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici CircusBet iznosi 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.