Sreda, 31/08 - Fudbal, Italija, Serija A
31/08Udineze vs FiorentinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
29/08/2022 19:43
Oba tima mogu biti relativno zadovoljna početkom sezone, mada ne sumnjamo da su očekivali i više. Sudar u Udinama na programu je u sredu u 18.30, a u pitanju je vanredno 4. kolo italijnaske Serije A.
Udineze

\'\'Zebre\'\' su pokazale ozbiljne namere već na gostovanju na San Siru protiv Milana. Jesu izgubili od šampiona, ali su pružili snažan otpor. Mnogo su više zabrljali u meču drugog kola kada je na Dačija arenu stigla Salernitana. Utakmica je okončana bez golova, a Udineze je ostalo da žali za celim plenom. Ipak, u trećem kolu je stigao i prvi trijumf i to na gostovanju kod novajlije Monce. Uspeo je Udineze čak i da preokrenevođstvo domaćina i na kraju slavi sa 2:1, i tako u mnogo boljem raspoloženju dočeka Fiorentinu u jednom od derbija četvrtog kola. Prošle sezone ove dve ekipe su razmenile pobede u gostima, Viola je minimalnim rezultatom slavila u Udinama, dok je Udineze uzvratio sa 4:0 proletos u Firenci.

Fiorentina

Odavno tim iz Firence nije vezao tri meča koja su završena bez golova. Sve je krenulo utakmicom u Empoliju, u okviru drugog kola Serije A, zatim su u Enšedeu sačuvali mrežu i plasirali se u Ligu konferencija, da bi u subotu uspeli da ostanu neporaženi protiv Napolija na svom Artemio Frankiju, a opet nije bilo golova. Jedini mečevi gde su fudbaleri Fiorentine uspevali da pronađu put do protivničke mreže bili su premijerni u ligi, kada su slavili protiv Kremonezea sa 3:2, golom u sudijskoj nadoknadi, i prvi duel sa Tventeom u kvalifikacijama za Ligi konferencija kada su pobedili sa 2:1. Učinak od pet bodova iz tri kola nije loš, a saa je vreme da govore napadači.

Predlog

Dosta se očekivalo od Luke Jovića koji je stigao iz Reala, a trebalo je da zameni učinak Dušana Vlahovića iz prethodne sezone. To nije tako lako, mada je bivši fudbaler Zvezde pogodio na premijeri protiv Kremonezea. U prethodnim kolima je više promašivao, pa je možda meč u Udinama prava prilika za njega. Što se nas tiče, mi se odlučujemo za mali broj golova na ovom meču, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.