Sreda, 31/08 - Fudbal, Francuska, Liga 1
31/08Lil vs Nica1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/08/2022 18:03
U sredu su na programu vanredni mečevi u Ligi 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lila i Nice. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lil

Ako izuzmemo onu katastrofu Lila protiv PSŽ-a pred dva kola kada je bilo čak 1:7, slobodno možemo konstatovati da ova ekipa igra na zadovljavajućem nivou, i to nakon što je prošle sezone Lil ostao bez plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Trenutno se šampion Francuske od pre dve sezone nalazi na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli bez većih problema slavio na gostovanju kod Ažaksioa, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Nica

Što se tiče Nice, i tim sa Azurne obale je doživeo jedan težak poraz u dosadašnjem toku Lige 1, i to baš u prošlom kolu kada je ova ekipa na svom terenu poražena od Marseja, rezultatom 0:3.
Zbog svega toga se Nica trenutno nalazi na poziciji koja na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, što bi bila prava katastrofa za ovaj klub nakon prošle sezone u kojoj je izboren plasman u Ligu konferencija.
Do sada je Nica bez trijumfa, a na četiri odigrana susreta klub sa Azurne obale je dva puta remizirao i doživeo dva poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lil iskoristiti lošu situaciju u kojoj se Nica nalazi i da će slaviti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.