Sreda, 31/08 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
31/08PSV vs VolendamUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/08/2022 18:09
Holandsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između PSV-a i Volendama. Meč između ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 45 minuta.
PSV

Nažalost, fudbaleri PSV-a ni ovog puta nisu uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, pošto je ova ekipa u plej-ofu eliminisana od Rendžersa, i pored toga što je u trećem kolu kvalifikacija eliminisan Monako, koji je na papiru možda i bolji rival.
Što se tiče holandskog šampionata, u ovom trenutku se Filipsovci nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Ajaks, ali treba dodati i da PSV ima meč manje.
U prošlom kolu je ovaj tim bez većih problema slavio na gostovanju kod Ekselsiora, a taj duel je završen rezultatom 1:6.

Volendam

Što se tiče Volendama, nakon tri odigrana susreta se ovaj tim nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
Primarni cilj će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a ako se po jutru dan poznaje, ovaj tim ne bi trebalo da ima previše problema oko opstanka.
Do sada je Volendam odigrao tri susreta i osvojio četiri boda, što znači da je ova ekipa ostvarila po pobedu, poraz i remi.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv favorizovanog Tventea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

PSV rešeta protivničke mreže u nacionalnom šampionatu, a sigurno je i da će se Volendam opredeliti za nešto otvoreniju varijantu, jer ova ekipa sigurno nema šta da izgubi na ovom gostovanju.
Sve to nam obećava golove, pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.