Četvrtak, 01/09 - Fudbal, Italija, Serija A
01/09Atalanta vs Torino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/08/2022 08:05
U četvrtak su na programu završni mečevi vanrednog četvrog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Torina. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Atalanta

Fudbaleri Atalante igraju sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, a nakon tri odigrana kola ovaj tim ne zna za poraz i kako sada stvari stoje utisak je da će se Boginja ponovo boriti za plasman u Ligu šampiona, što nažalost prošle sezone nisu uspeli.
Trenutno se tim iz Bergama nalazi na šestom mestu na tabeli a u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasprinija ostvarili jedan veoma važan trijumf i to na izuzetno teškom gostovanju kod Verone (0:1).

Torino

Iako je Torino u letnjem prelaznom roku ostao bez nekoliko veoma važnih fudbalera, a tu pre svih mislimo na Belotija koji je potpisao za Romu, nakon tri odigrana kola popularni Bikovi se nalaze na visokom sedmom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencije, što bi bio veliki uspeh za Nemanju Radonjića i drugare.
U prošlom kolu je Torino upisao drugi ovosezonski trijumf i to na gostovanju kod Kremonezea kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan duel sa baš dosta golova, ali vam ipak pre toga savetujemo toplo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pipremila sjajnu kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.