Petak, 02/09 - Fudbal, Danska, Superliga
02/09Kopenhagen vs Silkeborg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/09/2022 07:35
Dansko fudbalsko prenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kopenhagena i Silkeborga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Kopenhagen

Fudbaleri Kopenhagena su ostvarili veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona, ali je utisak da je tim iz danske prestonice žrtvovao nacionalni šampionat, zbog obaveza u kvalifikacijama, pa se trenutno ova ekipa nalazi tek na osmom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Nordjeland.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan jako loš meč na gostovanju kod upravo lidera na tabeli, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Silkeborg

Što se tiče Silkeborga, nema nikakve sumnje da će i ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a kada se sve sabere i oduzme slobodno možemo konstatovati da je ovaj tim najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka danskog šampionata.
U ovom trenutku se Silkeborg nalazi na fantastičnom trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na lidera Nordsjeland.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli izgubio na svom terenu protiv Odensea, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Iako Silkeborg igra fantastično ove sezone, mišljenja smo da će ipak Kopenhagen opravdati ulogu favorita i slaviti na ovom susretu zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.