Petak, 02/09 - Fudbal, Italija, Serija B
02/09Kaljari vs Modena1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
01/09/2022 14:16
Utisak je da nas očekuje nikad zanimljivija sezona u Seriji B, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kaljarija i Modene. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Kaljari

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Kaljarija prošle sezone napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Zbog svega toga je sasvim sigurno primarni cilj ekspresni povratak u Seriju A, a videćemo hoće li popularni Sardi uspeti u tome.
Nakon tri odigrana susreta Kaljari se nalazi na dvanaestom mestu na tabeli a do sada je ovaj tim ostvario jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je tim sa Sardinije poražen na gostovanju kod SPAL-a, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Modena

Što se tiče Modene, i ovaj tim ima ambiciju da makar dođe do plasmana u doigravanje, ali svakako deluje da će to biti veoma težak zadatak.
Trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz tri osvojena boda.
U prva dva kola Modena je doživela isto toliko poraza, a u prvom kolu je petnaestoplasriani tim na tabeli došao do prvog trijumfa u Seriji B, i to pred svojim navijačima u duelu protiv Ternane koji je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Utisak je da je neosporni kvalitet na strani domaćina, zbog čega vam između ostalog i savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.