Subota, 03/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
03/09Okser vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
01/09/2022 19:44
U subotu nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva u Ligi 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Oksera i Marseja. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Okser

Fudbaleri Oksera su se posle baš dosta vremena vratili u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli, iako skoro da nema nikakve sumnje da će se nekadašnji učesnik Lige šampiona grčevito boriti za opstanak, možda i do poslednjeg kola.
U prošlom kolu je povratnik u Ligu 1 nakon tri vezana meča bez poraza, izgubio na gostovanju kod Liona, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Marsej

Fudbaleri Marseja blistaju na startu ovogodišnjeg izdanja Lige 1, a trenutno se tim sa Velodroma nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli, ali uz isti broj bodova kao i prvoplasirani PSŽ.
Na dosadašnjih pet odigranih susreta izabranici Igora Tudora koji radi sjajan posao u ovom klubu su ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to na gostovanju kod Bresta, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je Marsej uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Klermona, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da je u ovom trentku gost daleko kvalitetniji tim i da će to i pokazati na ovom gostovanju pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.