Subota, 03/09 - Fudbal, Italija, Serija A
03/09Lacio vs NapoliDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/09/2022 19:54
Četvrto kolo italijanske Serije A nam donosi nekoliko super zanimljivih susreta, a jedan od njih se igra u subotu na Olimpiku gde će Lacio ugostiti Napoli. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Lacio

Lacio je nakon trijumfa na domaćem terenu protiv Intera u veoma lepom raspoloženju otputovao na gostovanje kod Sampdorije, ali je tamo ova ekipa odigrala samo 1:1, što je svakako neuspeh s obzirom da Sampa ima ogromnih problema na startu šampionata.
Trenutno se Rimljani nalaze na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Romu.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Lacio odigrao dva meča kao domaćin i ostvario isto toliko trijumfa.

Napoli

Napoli je sjajno započeo šampionat, i ova ekipa je posle prva dva kola bila na liderskoj poziciji na tabeli, međutim, u dva poslednja kola su Napolitanci vezali dva remija.
Prvo je četa Lučana Spaletija odigrala meč bez golova na gostovanju kod Fiorentine, da bi nakon toga u prošlom kolu tim sa stadiona "Diego Armando Maradona" na svom terenu samo remizirao protiv Lećea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče partija na strani, Napoli ima skor od jednog trijumfa i jednog poraza.

Naš predlog

Jako teško je prognozirati konačan ishod ovog susreta, ali ono što se nekako ne dovodi u pitanje je da će golova biti na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.