Nedelja, 04/09 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
04/09Spartak Moskva vs Zenit1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
01/09/2022 20:25
Osmo kolo ruske Premijer lige nam donosi i veliki derbi pošto će Spartak iz Moskve na svom terenu ugostiti Zenit, što će ujedno biti i duel između dve ekipe koje su do sada najviše pokazale. Početak susreta je zakazan za 19 časova.
Spartak Moskva

Fudbaleri Spartaka igraju sjajno ove sezone, a trenutno se klub iz prestonice Rusije nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Do sada je nekadašnji šampion Rusije sedam mečeva i ostvario pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu su Moskovljani odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Fakela, koji je završen rezultatom 1:4.

Zenit

Godinama unazad fudbaleri Zenita bez većih problema dolaze do titule šampiona Rusije, ali je utisak da ih ovog puta očekuje nešto teži posao.
Naime, trenutno se klub iz Sankt Petersburga nalazi na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Spartak iz Moskve, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Rusije slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Urala, a taj duel je završen rezultatom 0:4.

Naš predlog

Iako Spartak igra iznad svih očekivanja ove sezone, smatramo da će Zenit koji na papiru ima daleko kvalitetniji sastav uspeti da slavi na ovom teškom gostovanju, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila odličnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.