Nedelja, 04/09 - Fudbal, Španija, La Liga
04/09Atletik Bilbao vs EspanjolUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
03/09/2022 09:54
Baskijci još nisu primili gol u novom prvenstvu, a već imaju sedma bodova. Meč sa Espanjolom igra se u nedleju u 16.15.
Bilbao

Atletik je pomalo razočarao navijače na svom San Mamesu na prvenstvenoj premijeri. Tada su ostali bez pobede u duelu sa Majorkom, meč je završen 0:0, a istinski junak tima sa Balearskih Ostrva bio je srpski golman Predrag Rajković koji je činio čuda na golu. Prvi trijumf Bilbao je ostvario protiv Valensije, koju je dobio minimalnim rezultatom, a da na više nisu na raspustu, napadači su pokazali u prošlom kolu na gostovanju u Kadizu, kada su Baskijci slavili sa 4:0. Pet timova je pred četvrto kolo u La Ligi bez poraza, a Bilbao je, uz Viljareal, jedini bez primljenog gola.

Espanjol

Tim iz Barselone vratio se brzo iz Segunde, u kojoj je proveo samo jednu sezonu. Njegovo ispadanje bilo je šok za sve poznavaoce prilika u španskom fudbalu, ali evo, drugu sezonu uzastopno, Espanjol je ponovo deo elite. Novu sezonu nisu započeli najbolje, posle tri kola na kontu imaju samo jedan bod. Osvojili su ga u prvom kolu remizirajući sa Seltom u Vigu. Jedini pravi kiks napravi su u duelu sa Rajo Valjekanom na svom terenu. \'\'Pčelice\'\' su pobedile u Barseloni sa 2:0, a Espanjol je izgubio i u drugom uzastopnom meču pred svojim navijačima. Rival je bio šampion Evrope i španije. Real iz Madrida, a Katalonci su se sasvim dobro držali do finiša susreta, mada su na kraju doživeli i ubedljiv poraz od 3:1.

Predlog

U prošloj sezoni Atletik je pobedio u Bilbaou sa 2:1, dok je meč u Barseloni završen bez pobednika. I sada je tim iz Baskije favorit, ne samo zbog odličnog starta sezone. Gosti će pokušati da dođu do boda, a naš predlog je igra na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.