Nedelja, 04/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
04/09Hal Siti vs Šefild JunajtedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
03/09/2022 10:32
Pred osmo kolo u engleskom Čempionšipu sa vrha se smeši ekipa Šefild Junajteda. Gostovanje u Halu je zakazano za nedelju u 16 časova.
Hal Siti

Nisu \'\'Tigrovi\'\' uopte loši na početku nove sezone, mada su na tabeli tek na 11. mestu. Mnogo bolje igraju na svom MKM stadionu na kom su i zabeležili tri pobede, koliko imaju od starta sezone. Pobedili su Bristol Siti, Norič i Koventri, a sva tri puta bilo je dosta golova. Hal je na svom terenu, na tri meča, dao sedam, a primio četiri gola. Mnogo slabije igraju na strani, na četiri gostovanja su bez pobede, dva puta su uspeli da donesu po bod, a dva puta su poraženi, kod Vest Broma i Kvins Parka. Teško je očekivati da Hal sa takvim učinkom u gostima može biti konkurentan sa timovima koji će se boriti za ulazak u Premijer ligu, mada nam se čini da i nisu preterano zainteresovani za to, barem u ovoj sezoni.

Šefild Junajted

\'\'Oštrice\'\' se nisu dugo zadržale u eliti, samo dve sezone. Prva je bila spektakulatrna, malo je nedostajalo da završe u evropskim kupovima, ali su već u narednoj ispali u Čempionšip. Prethodna u drugoj ligi prošla je prosečno, ali nam se čini da su u Šefildu ove sezone rešeni da ponovo napadnu plasman u elitu. Početak je odličan, posle sedam kola nalaze se na vrhu tabele sa 4 pobede, dva remija i samo jednim porazom. Taj neuspeh doživeli su još u prvom kolu na gostovanju u Votfordu. Od tada su vezali pest utakmica bez poraza, ali im je učinak na strani mnogo slabiji. Igrali su tri puta kao gosti, izgubili u Votfordu, a osvojili po bod protiv Midlzbroa i Lutona. Zato su maksimalni na svom Bramal Lejnu i ti bodovi su ih i doveli na čelo tabele.

Predlog

Imamo duel dve ekipe koje igraju odlično pred svojim navijačima, a mnogo slabije kada gostuju. Ipak, \'\'Oštrice\'\' su bolji tim i sigurno su bliže uspehu u ovom meču. Hal će pokuašti da iskoristi energiju sa tribina, pa je nekako najrealnije odigrati igru gol-gol na ovom duelu. Za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.