Ponedeljak, 05/09 - Fudbal, Španija, La Liga
05/09Real Valladolid vs AlmeríaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
04/09/2022 08:35
U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valjadolida i Almerije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Valjadolid

Fudbaleri Valjadolida imaju dosta problema na startu šampionata, pošto se ova ekipa nakon tri odigrana susreta nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prošlom kolu je tim koji je u vlasništvu legendarnog Ronalda doživeo težak poraz na gostovanju kod Barselone, a taj meč je završen rezultatom 4:0, uz podatak da je Barsa mogla i do ubedljivijeg trijumfa.
Jedini bod do sada ova ekipa je osvojila na gostovanju kod Sevilje kada je bilo 1:1.

Almerija

Što se tiče Almerije, novajlija u društvu najboljih je u prošlom kolu odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu i savladao Sevilju, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Međutim, ovaj tim je u poslednjim danima prelaznog roka ostao bez Umara Sadika koji je u rekordnom transferu prešao u Real Sosijedad.
Inače, trenutno se Almerija nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i kako sada stoje stvari ovo bi vrlo lako mogla da bude jedna veoma lepo sezona za sve navijače ovog tima.

Naš predlog

Valjekano mora da ide na trijumf, dok nam mečevi Almerije po tradiciji donose dosta golova pa smatramo da je najbolje da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.