Ponedeljak, 05/09 - Fudbal, Turska, Superliga
05/09Galatasaraj vs Gaziantep BB1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/09/2022 08:50
U ponedeljak je na programu poslednji meč petog kola turske Superlige u kom će Galatasaraj na svom terenu ugostiti Gazijantep. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Galatasaraj

Fudbaleri Galatasaraja imaju velike ambicije ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova.
Postavlja se pitanje da li je Galata mogla više, međutim, ovaj tim je doživeo neočekivani poraz na svom terenu protiv Giresuna, kada je bilo 0:1, a bio je to za sada i jedini poraz tima iz Istanbula.
U prošlom kolu je Galatasaraj uspeo da odoli na gostovanju kod aktuelnog šampiona Trabzona, pošto je taj meč završen bez golova.

Gazijantep

Što se tiče Gazijantepa, ovaj tim je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka turskog šampionata.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Konju, koja ima i meč manje, pa bi Gazijantep eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Galate došao do senzacionalne prve pozicije.
Inače, u prošlom kolu je ovaj tim demolirao Antaliju na svom terenu pošto je taj duel završen rezultatom 5:2.

Naš predlog

Galata juri trijumf kojim bi se uključila u borbu za titulu, a mišljenja smo da će do njega i doći, iako gosti igraju fantastičan fudbal na startu šampionata.
Kvota za jedinicu u kladionici Mozzartbet je 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.