Utorak, 06/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
06/09Borusija Dortmun vs Kopenhagen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/09/2022 10:43
Od utorka počinje nova sezona Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dortmunda i Kopenhagena. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Borusija Dortmund

Fudbaleri Borusije igraju sjajno ove sezone, iako je tim ostao bez nekoliko veoma važnih fudbalera, a svakako da se najviše osetio odlazak Halanda, ali i Akanžija koji je bio jedan od stubova i onako ne preterano dobre odbrane Milionera.
Što se tiče Bundeslige, u ovom trenutku se izabranici Edina Terzića nalaze na deobi prvog mesta na tabeli sa Frajburgom, a oba tima su do sada sakupila dvanaest bodova.
U prošlom kolu je Dortmund na svom terenu slavio protiv Hofenhajma rezultatom 1:0.

Kopenhagen

Što se tiče Kopenhagena svakako da je veliki uspeh ovog tima plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, a pogotovu to što su do njega došli preko Trabzona, koji je prošle sezone bio šampion Turske.
Kada je u pitanju danski šampionat, u ovom trenutku se Kopenhagen nalazi tek na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Randers.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga danskog fudbala popularni "zečevi" su uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Silkeborga, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Potencijalno nam ovaj duel može doneti dosta golova, ali smo mišljenja da je dosta bolje da pokušate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.