Sreda, 07/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
07/09Ajaks vs RendžersDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/09/2022 10:50
U sredu nas očekuje novih osam mečeva prvog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajaksa i Rendžersa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Ajaks

Fudbaleri Ajaksa su i prošle sezone uspeli da odbrane titulu šampiona Holandije, što je ovom timu donelo direktan plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Treba naravno napomenuti da je bilo dosta promena u ovom klubu, koji je pre svega napustio trener Ten Hag i prešao u Mančester Junajted, ali i sa sobom poveo dva sjajna fudbalera u vidu Antonija i Martineza.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja holandskog prvenstva, u ovom trenutku se Kopljanici nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih petnaest osvojenih bodova.

Rendžers

Što se tiče Rendžersa, poznato je da je ovaj tim prošle sezone igrao finale Liga Evrope u kom je tim sa "Ajbroksa" poražen od Ajntrahta.
Bilo kako bilo popularni "policajci" su bili veoma uspešni u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde su eliminisali holandski PSV, koji možda na papiru ima i kvalitetniji sastav.
Nažalost, izabranici Đovanija Van Bronhorsta u veoma lošem raspoloženju putuju na ovo gostovanje kod Ajaksa, s obzirom da je ova ekipa u subotu doživela težak poraz na gostovanju kod svog najljućeg rivala Seltika, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Ajaks je po našem mišljenju veliki favorit, mada ne treba nikoga da iznenadi ako bude dosta golova. Deluje da će ih biti makar po jedan na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.