Sreda, 07/09 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
07/09Envigado vs Águilas PereiraDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
05/09/2022 11:09
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč kolumbijskog šampionata, a ovog puta je reč o susretu između Envigada i Agilasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 23h.
Envigado

Fudbaleri Envigada igraju promenljivo u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
Nakon devet odigranih kola ovaj tim se nalazi tek na čestrnaestom mestu na tabeli, i zaista utisak je da Envigado može i mora bolje.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Atletiko Nasionala, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Envigado ostvario jedan trijumf, dva remija i jedan poraz.

Agilas

Što se tiče Agilasa, utisak je da kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve bolje partije, pa se trenutno ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli.
Ipak, na poslednja tri susreta Agilas ne zna za poraz, pa je tako jedanaestoplasirani tim na tabeli posle remija na svom terenu protiv prvoplasiranog Miljonarisa, uspeo da savlada prvo Patriotas na strani kada je bilo 0:1, da bi nakon taoga Agilas na svom stadionu demolirao Independijente Medeljin, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Agilas u dosta boljoj formi od svog protivnika na ovom susretu, zbog čega smo mišljenja da ova ekipa neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.