Četvrtak, 08/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
08/09Atletiko Mineiro vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/09/2022 11:19
U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a pored mečeva Lige šampiona, ovog puta nas očekuje i jedan susret iz brazilske Serije A u kom će Atletiko Mineiro na svom terenu ugostiti Bragantino. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 22h.
Atletiko Mineiro

Prošla sezona je bila kao iz snova za fudbalere Atletiko Mineira koji su mimo svih očekivanja stigli do titule šampiona Brazila.
Međutim, Hulk i drugari ne igraju ni izbliza toliko dobro kao što je to slučaj bio u prošlom šampionatu, pa se u ovom trenutku Atletiko nalazi tek na sedmom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na vodeći Palmeiras.
Na poslednih pet mečeva Mineiro je ostvario dva trijumfa, ali i doživeo dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Atletiko Goiasa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Bragantino

Što se tiče Bragantina, ruku na srce, mora se priznati da ovaj tim igra daleko slabije nego prošle sezone, međutim, sigurno je da nije bilo ni realno da Red Bul ponovi blistave partije iz prošle godine kada je ovaj tim došao do plasmana u Kopa Libertadores.
U ovom trenutku se Bragantino nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, a u prošlom kolu je ova ekipa uspela da odigra jedan fantastičan meč na svom terenu protiv lidera na tabeli Palmeirasa, koji je završen bez pobednika, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Atletiko Mineiro polako ali sigurno diže formu, dok Bragantino važi za tim koji igra dosta lošije na strani nego na domaćem terenu pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.