Sreda, 07/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
07/09Ajntraht Frankfurt vs Sporting CPUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
05/09/2022 19:41
Debitantski nastup u Ligi šampiona Ajntraht će imati protiv portuglaskog vicešampiona. Meč sa Sportingom igra se u sredu u 18.45.
Ajntraht

Izgleda da je Ajntraht ušao u formu u prvaom trenutku. Malo ih je izbacio iz koloseka onaj ubedljiv poraz od Bajerna u prvom kolu Bundeslige, ali se čini da su ga sada zaboravili i počeli su da postižu očekivane rezultate. Ekipa Olivera Glasnera dala je osam golova u dva poslednja kola Bundeslige. Prvo su u Bremenu pobedili Verder sa 4:3, da bi u subotu bili još ubedljiviji u meču sa Lajpcigom, još jednim nemačkim predstavnikom u LIgi šampiona, i pobedili ga sa 4:0 na svojoj Komercbank areni u Frankfurtu. To je sjajan uvod u prvi meč u Ligi šampiona u istoriji ovog kluba, pošto učešće u Kupu šampiona ne računamo. Oni su prošlu sezonu u Bundesligi završili u sredini tabele, ali su osvojili Ligu Evrope i na taj način postali peti nemački učesnik u elitnom evropskom takmičenju.

Sporting

Sezona nije najbolje počela za ekipu iz Lisabona i oni su izgubili već solidan broj bodova u domaćem prvenstvu. U prvih pet kola zabeležili su samo dve pobede, a drugu su ostavrili u petak na gostovanju u Estorilu, što bi mogao da bude znak izlaska iz krize. Kažemo krize, jer kako drugačije nazvati dva uzastopna prvenstvena poraza, od šampiona POrta 3:0 i od Šaveza na domaćem terenu sa 2:0. Sporting je nešto slabiji nego što je to bio pre dve sezone kada je, posle dugog čekanja, postao šampion Portugalije, ali se i dalje radi o kvalitetenom timu koji može da parira svim evropskim ekipama, a pošto su pored njih i Ajntrahta, u grupi još Totenhem i Olimpik iz Marseja, možda da napadne i plasman u nokaut fazu ovog takmičenja.

Predlog

Kad se setimo kakvu je podršku Ajntraht imao prošle sezone na gostovanju u Baseloni, možemo samo da pretpostavimo kakva će biti na meču sa Sportingom. Pobeda nad Lajpcigom ulila je dodatno samopouzdanje i ovaj tim je pokazao da može postizati i golove bez Filipa Kostića. Japanac Kamada je u životnoj formi, ali je tu i iskusni Gece, Bore i Sou. Očekujemo napadačku igru domaćina i bar dve lopte u mreži Portugalaca. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.