Sreda, 07/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
07/09Lorijen vs LionDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/09/2022 20:09
Ovo je zaostali meč 2. kola francuske LIge 1, a obe ekipe igraju sjajno od početka sezone. Utakmica u Lorijanu na programu je u sredu u 19 časova.
Lorijan

Domaći tim je ostvario rezultate iznad očekivanja u dosadašnjem toku sezone. U prethodnoj su se borili za opstanak, završili su tek na 16. mestu, a sada su 6. na tabeli sa 10 bodova i utakmicom manje. Tri puta su pobedili u pet utakmica, jednom remizirali, a poraženi su samo od Lansa, doduše dosta ubedljivo sa 5:2. Već u prvom kolu Lorijan je pokazao da se na njega treba obratiti pažnja, pobedili su Ren u gostima, a onda doneli i bod iz Tuluza. Jedini meč koji su u prvih pet utakmica igrali na svom terenu bio je onaj protiv Klermona, i njega su dobili sa 2:1. Prošlog vikenda su ostavrili drugi trijumf na strani, pobedili su Ažaksio sa 1:0. Dolazak Liona je tek drugi meč pred svojim navijačima i treba očekivati veliku posetu.

Lion

U nekim ranijim sezonama Lion je utorkom igrao Ligu šampiona, a u prethodnim neke druge evropske kupove. Sada igraju domaće prvenstvo, tačnije zaostali meč u Lorijanu. Razlog je jasan, prošle sezone su završili na 8. mestu u Ligi 1 i ostali su bez evropske vize. \'\'Lavovi\'\' su rešili da se to desilo tada i nikadviše, pa su sezonu započeli odlično i najavlili velike domete. U pet odigranih utakmica četiri puta su pobedili i jednom igrali nerešeno. Ipak, treba biti iskren i reći da su sve četiri pobede ostvarili na svom \'\'Žerlanu\'\', dok su na jedinom gostovanju, pre ovoga koje je bilo odlođeno, igrali 1:1 u Remsu. Lion je dosta efikasan, postigli su 14 golova na pet utakmica, a najefikasniji su Brazilac Tete sa 4, odnosno Toko Ekambi i povratnik Lakazet sa po tri.

Predlog

Favorit su gosti, ali ne sme se potceniti ni tim koji je osvojio deset bodova iuz pet utakmica, a pritom je četiri puta gostovao. Lorijan bi mogao da iznenadi \'\'Lavove\'\', ali je nekako najbezbednije odigrati na golove, a smatramo da će ih biti na obe strane. Predlog je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.