Četvrtak, 08/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
08/09Malme vs Sporting BragaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/09/2022 11:25
U četvrtak nas očekuju mečevi prvog kola u Ligi Evrope i Ligi konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malmea i Brage. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Malme

Fudbaleri Malmea nisu uspeli drugi put uzastopno da se plasiraju u Ligu šampiona, ali svakako da će sve navijače ovog tima koji dugo nije bio na evropskoj mapi dobrano obradovati i ulazak u Ligu Evrope, koja je iz godine u godinu sve kvalitetnija.
Što se tiče švedskog šampionata, u ovom trenutku se Malme nalazi na katastrofalnom sedmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je aktuelni šampion Švedske poražen na strani kod Elfsborga, kada je bilo 3:2.

Braga

Što se tiče Brage, za tim sa Kamenoloma je po nekom nepisanom pravilu rezervisano četvrto mesto u portugalskom šampionatu, iza Porta, Benfike i Sportinga, a to je bio slučaj i prošle sezone, što je ovom timu donelo plasman u Ligu Evrope.
Što se aktuelnog stanja u Primeiri tiče u ovom trenutku se Braga nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
U prošlom kolu je tim sa Kamenoloma ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Gimaraiša, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Malme ume da odigra dosta dobro na svom terenu, dok je Braga barem na papiru daleko kvalitetniji rival, pa smo mišljenja da je najrealnije da probate sa golovima na obe strane, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.