Petak, 09/09 - Fudbal, Francuska, National
09/09Nansi vs Le Mans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/09/2022 11:48
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske treće lige, a ovoga puta je reč o duelu između Nansija i Le Mana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Nansi

Jasno je da fudbalerima Nansija nije mesto u trećoj ligi, i sigurno je da će ova ekipa učiniti sve da se ekspresno vrati u Ligu 2.
Trenutno se dojučerašnji drugoligaš nalazi na katastrofalnom trinaestom mestu na tabeli koje nažalost od ove sezone vodi u četvrtu ligu, pa se mora priznati da smo daleko više očekivali od ovog tima.
U prošlom kolu je Nansi ostvario svoj prvi trijumf na gostovanju kod Konkarnoa, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Le Man

Što se tiče Le Mana, trenutno se ovaj klub nalazi na sredini tabele, i svakako da treba očekivati i od ove ekipe da se umeša u borbu za plasman u Ligu 2, uz podatak da će to biti dobrano težak zadatak.
Do sada je Le Man odigrao četiri meča u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala i ostvario jedan trijumf, jedan remi, ali i doživeo dva poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirana ekipa na tabeli remizirala na gostovanju kod Red Stara kada nije bilo golova.

Naš predlog

Na papiru je Nansi kvalitetniji rival i mišljenja smo da će ekipa koja ima najviše moguće ambicije ove sezone to i pokazati, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.