Petak, 09/09 - Fudbal, Italija, Serija B
09/09Palermo vs ĐenovaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/09/2022 12:02
Od petka su na programu mečevi petog kola italijanske Serije B, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Palerma i Đenove. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Palermo

Poznato je da je Palermo od nedavno član "Siti Grupe", a samim tim treba očekivati i skori povratak ovog tima u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na trinaestom mestu na tabeli, a do sada je Palermo ostvario samo jedan trijumf i to u prvom kolu na svom terenu protiv Peruđe kada je bilo 2:0.
U prošlom kolu je tim sa Sicilije doživeo težak poraz na gostovanju kod Ređine, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Đenova

Malo ko je očekivao da će Đenovljani napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala prošle sezone, međutim to se desilo, pa će popularni "Grifoni" sasvim sigurno učitniti sve da se ekspresno vrate tamo gde i pripadaju.
Trenutno se Đenova nalazi na petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u plej-of, a u prošlom kolu je ovaj tim u jednom spektakularnom susretu na kom smo videli čak šest golova, na svom terenu remizirao protiv Parme kada je bilo 3:3.

Naš predlog

Oba tima sasvim sigurno žele da ovaj meč završe pobedom, a to nam potencijalno obećava golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.