Petak, 09/09 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
09/09Volendam vs G.A. Eagles1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
08/09/2022 14:00
Novajlija u Erediviziji je napravio jedan rekord u proplom olu koji će teško biti oboren. Duel sa Iglsima igra se u petak u 20 časova.
Volendam

Nije nam jasno kada se moglo dogoditi da Volendamu u 90 i kusur minuta igre protiv Sparte u Roterdamu ne napravi nijedan prekršaj! Kada igrate sa takvim \'\'elanom\'\', jasno je da ne možete napraviti ništa dobro, pa ni poraz od 4:0 protiv Sparte nije iznenađenje. Šta se desi sa timom koji u zvaničnoj utakmici ne napravi faul, ne za žuti karton, već ni najobičniji prekršaj, ostaje misterija, a ovakav \'\'rekord\'\' teško će biti nadmašen. U prvih pet kola povratnik u elitu ima četiri boda, pto i nije katastrofalan učinak. Uspeli su da pobede Tvente i remiziraju sa Gorningemom na strani. U ostala tri meča su izgubili, od Neca, PSV-a i Sparte.

Go Ahed Igls

Šta tek reći za tim iz Deventera koji u prvih pet kola još nije osvojio ni bod. Iglsi su jedini, uz Fortunu iz Sitarda, tim koji je još na \'\'nuli\'\' a prvestvo odmiče. I pre početka se očekivalo da Go Ahed Iglsi budu u grupi timova koji će se boriti za opstanak, ali se sigurno nije nadalo da ne mogu da ostanu neporaženi već pet uzastopnih kola. Postoji malo opravdanje za \'\'Orlove\'\', a to je paklen rapsored na početku. Oni su već igrali sa PSV-om, Fejnordom, AZ Alkmarom, te Spartom i Gorningemom. Gol nisu dali na tri meča, a protiv onih najjačih, PSV-a i Fejnorda dali su ukupno pet, ali ni to nije bilo dovoljno da ostanu neporaženi.

Predlog

Ove dve ekipe nisu se sastale godinu i po dana, a tada su megdan podelili u drugoj ligi. Te sezone su u Erediviziju ušli Iglsi, a već naredne i Volendam. Boriće se za opstanak i jedni i drugi i nekako ne verujemo da mogu ostati u eliti i Volendam i Go Ahed Iglsi. Što se ovog meča tiče verujemo da su fudbaleri Volendama dobro izribani i da će morati da se isprave pred navijačima za bruku iz Roterdama. Zato predlažemo jedinicu, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.