Subota, 10/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
10/09Fulam vs ČelsiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/09/2022 14:55
Jš jedan okršaj londonskih kluoba u Premijer ligi u mnogo boljem momentu stiže za domaćina. Meč na Krejven Kotidžu igra se usubotu u 13.30.
Fulam

Povratnik u elitu igra odlično na startu sezone, što i nije baš ispraćeno adekvatnim rezultatima. Tu pre svega mislimo na poraze sa Arsenalom i Totenhemom u mečevima u kojima su zaslužili više. Svejedno, početak je mnogo bolji nego pre dve sezone kada je Fulam prethodni put igrao u Premijer ligi i kada je, negde u ovo vreme, jedva imao neki bod. Sada su sakupili osam bodova, što je, gledajući rivale koje su imali, sasvim dobro. I sada imaju teškog protivnika, još jednog iz grupe najjačih na Ostrvu, i još jednog učesnika Lige šampiona. Jeste Čelsi u problemu, ali to može da bude problem više za Fulam jer ne sme još jednom da kiksira. \'\'Kolibari\'\' se uzdaju u Aleksandra Mitrovića, srpski napadač je postigao već šest golova, jedan od najlepših dao je na Vajt Hart Lejnu i šteta što on nije doneo makar remi Fulamu.

Čelsi

Bruka koju su doživeli u Zagrebu u prvom kolu novog izdanja Lige šampiona mogao je da pere samo otkaz treneru Tomasu Tuhelu. Na kraju se to i dogodilo, trener koji je \'\'Plavcima\'\' doneo titulu pobednika Lige šampiona morao je da ode sa Stamford Bridža kao gubitnik, a sve se to desilo u intervalu od onog čuvenog meča sa Totenhemom do ovog poraza na Maksimiru, u cirka dvadeset dana. Nije Čelsi imao toliko neuspeha, mada je gubio od Lidsa i Sautemptona, ali je poraz od Dinama bila kap koja je prelila čašu. Tuhel je otiša, ali su problemi ostali. U smiraj prelaznog roka stigao je Pjer Emerik Obamejang, kao i štoper Fofana, ali će njima trebati još vremena za uigravanje. Čelsi svega ima osim vremena, jer posle Fulama sledi okršaj sa Salcburgom koji se takođe mora dobiti.

Predlog

Pre dve sezone, kada je Fulam takođe bio premijerligaš, Čelsi je dobio oba duela i pritom nije primio gol. Sada je situacija dosta drugačija, za rezliku od Skota Parkera, trener Silva veruje u Mitrovića, a ovaj mu to vraća golovima. Očekujemo da na Krejven Kotidžu vidimo golove i u meču sa Čelsijem, i to na obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici MaxBet iznosi 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.