Subota, 10/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
10/09Herta BSC vs Bajer LeverkuzenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
08/09/2022 15:02
Za oba tima sezona bolje da još nije ni počela. I dok su se kod Herte stvari počele popravljati, za \'\'Farmaceute\'\' nema napretka. Utakmica u Berlinu igra se u subotu u 15.30.
Herta

Uz mnogo sreće Herta je prošle ezone ostala u nemačkoj eliti. Morali su u baraž, tamo su za rivala imali slavni Hamburger, a uspeli su da budu bolji u dvomeču i pored činjenice da su poraženi u prvoj utakmici kao domaćini. Izgleda da nisu mnogo naučili iz svog lošeg primera, i ovu sezonu su započeli loše, a prvu pobedu ostavrili su tek u prethodnom, petom, kolu u Augzburgu. Taj trijumf mogao bi da bude nagoveštaj boljih dana, a to ćemo saznati nakon duela sa Bajerom iz Leverkuzena. Pored trijumf nad Augzburgom Herta je uzela samo još jedan bod u prvih pet kola, bilo je to na domaćem terenu u okršaju sa Ajntrahtom iz Frankfurta. U ostala tri meča su izgubili, prvo od gradskog rivala Uniona 3:1, a onda su doživeli i dva minimalna poraza od dve Borusije, iz Menhengladbaha i Dortmunda.

Leverkuzen

Vratio se Bajer posle dve godine u Ligu šampiona, ali je to takmičenje dočekao nespreman. Videlo se to i na domaćem planu, gubili su mečeve u Bundesligi u seriji, čak četiri puta su poraženi u prvih pet kola, dok su bodove osvojili samo na gostovanju u Majncu. Da stvari ne funkcionišu dobro videlo se i u sredu u Belgiji. Igrali su protiv šampiona ove zemlje Klub Briža i doživeli poraz od 1:0. Uzimajući u obzir da je Klub Briž najslabiji rival u grupi, a da su ostala dva Atletiko iz Madrida i Porto, njihove šanse da završe na jednom od prva dva mesta u grupi postale su još manje. Neka promena je potrebna, obično prvi strada trener, pa nas neće iznenaditi ako se to dogodi posle Berlina, u slučaju da Bajer ne pobedi Hertu.

Predlog

U prethodnoj sezoni meč između ova dva tima u Berlinu završen je bez pobednika, dok je u Leverkuzenu slavio Bajer. I pored očajnog starta sezone \'\'Farmaceuti\'\' su favoriti u prestonici, ali su oni u takvom \'\'kanalu\'p da nas ne bi iznenadilo da praznih šaka napuste i Olimpijksi stadion u Belinu. Zato igramo na golove, a verujemo da će njih biti barem tri ukupno. Za 3+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.